6 Sebab Kenapa Anda Perlu Ada Air Fryer Di Rumah

Menggoreng tanpa minyak? Kalau zaman dulu memang pelik. Bila zaman sekarang serba canggih, semua tak mustahil. Ini lah fungsi utama air fryer. Rasanya anda semua dah tau… tapi kepada yang masih ragu-ragu. Jom kita baca lagi.

Kenapa anda WAJIB ada air fryer dekat rumah?

1. Anda boleh JIMAT untuk perbelanjaan minyak masak sebab tak perlu lagi menggoreng dengan minyak. Kalau dulu sebulan anda pakai sebotol besar, mungkin lepas ada air fryer, anda hanya guna separuh botol.

2. Berdasarkan artikel dari website healthline.com, air fryer boleh kurangkan kolestrol dan lemak dalam makanan. Sebabnya, anda hanya guna 1 sudu minyak masak atau tak guna langsung untuk menggoreng. Berbeza cara konvensional, perlu guna minyak yang banyak. Ingat, lagi banyak minyak, lagi tinggi kolestrol.

3. Air fryer boleh bantu panaskan semula ikan goreng yang telah sejuk dan kembalikan rasa garing pada ikan itu. Ini serius best!

4. Untuk ibu bekerja, anda hanya perlu ke dapur, masukkan makanan dalam air fryer, set suhu dan masa, tinggal. Anda boleh terus pegi bersiap atau lakukan kerja lain. Tak perlu risau hangit atau dapur terbakar.

5. Mudah nak dibersihkan.

6. Yang paling BEST sekali adalah, anda SIHAT dan boleh KURUS. Rancang diet plan dengan penyediaan makanan sihat. Philips turut beri anda buku resipi percuma atau anda rajin-rajin google resipi. Ramai orang share. Amacam? Bagus? 😉

Ada lagi best untuk anda yang berminat dengan Philips Airfryer HD9240 ini kerana sekarang ada PROMOSI sebanyak RM289!!! (Hanya sah pembelian secara online di website sahaja). Masukkan KOD PROMO : “AIRFRYERPromo”

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Philips Airfryer HD9240 ini, sila klik link ini untuk info lanjut : NAK UK MARI AIRFRYER PROMO

Sekiranya posting ini berguna pada anda, sila share.

#ukmari #seksyen8shahalam #shahalam #philipsairfryer #philipsairfryerxl #hd9240 #AlccBizCircle


IG : uk_mari
FB : uk mari

Facebook Comments