5 Perkara Yang Suami Patut Beri Kalau Sayang Isteri

5 Perkara yang suami patut beri kepada isteri tersayang adalah :

  1. Masa
  2. Perhatian
  3. Ilmu bermanfaat
  4. Kasih sayang tidak berbelah bagi
  5. Seterika Automatik jenama Philips (Ini paling rare abang-abang sekalian)!
Banyak baju nak iron (Gambar Hiasan).

Abam percaya, ramai suami di luar sana telah berjaya melaksanakan perkara 1 hingga 4. Syabas dan tahniah tuan-tuan kerana anda adalah lelaki idaman wanita. Tapi percayalah bahawa SESUNGGUHNYA, isteri anda akan bertambah sayang sekiranya mereka dihadiahkan perkara nombor 5 itu. (Ini SERIUSSSS!).

Isteri anda sedang stress iron baju (Gambar Hiasan).

Sebenarnya ramai yang tidak tahu bahawa kerja-kerja paling meletihkan dan merugikan adalah iron baju. Kenapa abam cakap macam tu?

  • Lepas basuh baju, nak kena sidai, lepas tu iron pulak.
  • Iron baju memerlukan seseorang individu fokus melakukan kerja tersebut. Tak boleh buat kerja lain! (Contoh : ada ke orang iron baju, pada masa sama dia memasak?)
  • Bukan setakat fokus, teknologi iron tersebut turut mainkan peranan penting. Abam adalah antara suami-suami yang terpaksa hadap bini dia muncung gara-gara tolong iron tudung, lepas tu iron buat lawak. Boleh pulak melekat kain tudung dengan iron. Siap cop mohor bentuk iron lagi! (Zaman dulu mana ada lagi iron steam auto macam sekarang).
  • Korang pernah kena tak pakai baju yang dah iron, tapi bila pakai orang tegur “Ko tak iron baju ke bang?”.
  • Orang perempuan selalu kena macam kes atas ni sebab material pakaian mereka kebanyakannya jenis susah nak iron.

Banyak lagi masalah yang boleh diceritakan tapi abam rasa semua dah faham. Sebenarnya, semua perkara di atas boleh diselesaikan dengan hanya guna Steam Generator Iron jenama Philips.  Kenapa anda perlu dapatkan iron jenis ini?

  1. Dijamin tidak meninggalkan kesan terbakar pada semua pakaian yang boleh diseterika walaupun anda terlupa nak angkat!
  2. Stim sedia digunakan dalam masa 2 minit dan boleh diisi semula pada bila-bila masa semasa menyeterika.
  3. Fungsi keselamatan automatik untuk penjimatan tenaga. Dah laaa POWER, JIMAT pulak tu.
  4. Tahan lasak!
Isteri happy tengok baju banyak nak iron (Gambar Hiasan).

Abam rasa cukup penerangan di atas. Semestinya anda sebagai seorang suami yang SOLEH dan PENYAYANG, wajib hadiahkan iron ini untuk isteri tersayang. Tiada lagi alasan anda untuk kahwin satu lagi untuk kurangkan beban isteri pertama. (Abam gurau je!).

Kepada anda yang berminat untuk dapatkan Steam Generaton Iron jenama Philips, boleh dapatkan di lama web UK Mari (klik sini). Sekarang ada harga Promosi demi kebahagiaan isteri abang-abang sekalian.

Isteri terus ceria bila suami hadiahkan Steam Iron (Gambar Hiasan).

 

Facebook Comments

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.